Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Alertă la un spital din Germania: Poliția a înconjurat clădirea, după ce o femeie în vârstă de 65 de ani s-a baricadat într-o cameră

TheSun
politie aachen

Poliția a înconjurat un spital din Germania după ce o femeie s-a baricadat într-o cameră.

Polițiștii au fost chemați la spitalul Luisenhospital din Aachen în urma unor informații privind o posibilă situație de "ostatici". Poliția din oraș a declarat acum că o femeie în vârstă de 65 de ani "s-a baricadat" în interiorul uneia dintre camerele clinicii, înainte ca personalul să observe că din locul în care se afla aceasta ieșea fum, conform CNN.

Incidentul cu "ostatici" de la Aachen: O femeie, în vârstă de 65 de ani, s-a baricadat în camera de spital "din care ieșea fum

Poliția germană a înconjurat spitalul Luisenen din orașul Aachen după ce o femeie "înarmată" s-ar fi baricadat în interiorul unei camere de spital în timp ce pacienții erau evacuați.

Vehicule de urgență ale pompierilor sunt parcate în fața unui spital din Aachen

Poliția a înconjurat un spital din Germania, după ce o femeie s-a baricadat într-o cameră. Polițiștii au fost chemați la spitalul Luisenhospital din Aachen, în urma unor informații privind o potențială situație de "luare de ostatici". Poliția din oraș a declarat acum că o femeie în vârstă de 65 de ani "s-a baricadat" în interiorul uneia dintre camerele clinicii, înainte ca personalul să observe că din locul în care se afla aceasta ieșea fum.

Un amplu dispozitiv de poliție a rămas luni seara în zona din jurul spitalului. Se înțelege că pacienții din camerele din jur au fost evacuați din clădire, fără a fi raportate răniți până la ora redactării acestui articol.

Zona din jurul spitalului din oraș a fost înconjurată de "polițiști puternic înarmați, cu căști, veste de protecție și mitraliere", ca răspuns la informațiile privind prezența unei femei "înarmate" la fața locului, relatează publicația germană Bild. Într-o declarație publicată luni seară, poliția din Aachen a declarat "Conform informațiilor actuale, o femeie (65 de ani) a intrat în spital după-amiază.

"La scurt timp după aceea, angajații au observat că în apropierea femeii s-a format fum. Femeia de 65 de ani s-a baricadat acum într-o cameră. Camerele din jur au fost evacuate. Forțele speciale se află la fața locului".

Luisenhospital este o clinică cu 378 de paturi și 12 departamente specializate. Spitalul are în jur de 1.600 de angajați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.