Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Replica Vioricăi Dăncilă pentru Liviu Dragnea și Klaus Iohannis: Oportunitatea aparține premierului. Remanierea trebuie să aibă loc

dancila viorica

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Târgu Mureș, aflată într-o vizită de lucru, că se aștepta ca refuzul lui Klaus Iohannis de numire a miniștrilor propuși de PSD să se refere la probleme de legalitate, iar liderului PSD Liviu Dragnea i-a spus ca remanierea se va decide in CEX.

„Am vazut raspunsul dat de dl Presedinte. Un raspuns care arata ca s-a referit doar la oportunitate. Oportunitatea apare premierului. Ma asteptam sa fie probleme legate de legalitate, pentru ca asa trebuia sa arate motivarea. Vom avea o sedinta a CEX si vom lua decizii in ceea ce priveste remanierea. Remanierea trebuie sa aiba loc, avem trei ministri interimar”, a zis Dancila, intrebata cand va avea loc remanierea.

Chestionat dacă va accepta ca premierul să trimită noi propuneri de miniştri la Cotroceni, Liviu Dragnea a spus joi, la Dabuleni: "Subiectul remanierii pentru mine e închis astăzi. Discutăm după alegeri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.