Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă anunță DECAPITĂRI în PSD după alegerile prezidențiale: 'Și eu îmi asum' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Liderul PSD Viorica Dancila a participat marti la conferinta de alegeri a filialei din Dolj, fiind prima deplasare in teritoriu a candidatului PSD la prezidentiale in vederea alegerilor. Dancila va merge in toate filialele PSD si a lansat marti un avertisment pentru sefii filialelor judetene care nu se vor implica in alegeri.

Dancila a zis ca are incredere ca toti membrii PSD vor trage 'la aceeasi caruta'. `Am mare incredere in colegii mei, in membrii de partid, cred ca toti vor fi foarte implicati atat in alegerile prezidentiale cat si in celelalte randuri de alegeri. Cred in fiecare presedinte de organizatie', a zis ea.

Liderul PSD a spus ca este de acord cu ideea liderului PSD Dolj ca sefii filialelor care nu-si ating targetul electoral la prezidentiale sa fie schimbati din functie.

`Da, eu cred ca trebuie sa sustinem performanta in partid si acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie sa luam masuri ferme. Conditiile uneori sunt diferite. In Oltenia, Muntenia, e inclinare mai mare spre PSD, altfel e in Ardeal. Dar unde vedem ca nu este implicare, trebuie sa luam masuri. Trebuie rasplatite rezultatele bune ale unor organizatii. Unde vedem ca nu este implicare trebuie sa venim cu alte solutii. Si eu imi asum, fiecare trebuie sa ne asumam rezultatele acestor alegeri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.