Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă neagă o înțelegere cu Klaus Iohannis: 'O relație doar instituțională. Am fost premierul cel mai criticat de președinte'

dancila iohannis

Fostul premier Viorica Dăncilă a povestit, joi, la Antena 3, care a fost relația pe care a avut-o cu anumiți lideri ai PSD, dar și cu președintele Klaus Iohannis.

"Marcel Ciiolacu a zis că se va consulta, că voi merge în Senatul României, că am multă experiență. Atunci m-am gândit că pentru partid este bine să-mi dau demisia.

Am luat această decizie pentru că nu există onoare. Se întâmpla după alegerile prezidențiale. S-a lăsat cu insulte. Educația o ai din cei 7 ani de acasă. Dacă vă aminți declarațiile date de Marcel Ciolacu, nu trebuia să se întâmple așa. Liderii nu mai trebuie dați la o parte. Nici nu a trecut o lună de zile de la preluarea partidului și au încercat izolarea mea. A fost o demisie de onoare, nu am cedat la presiunile lui Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

Am avut cu Klaus Iohannis o relație doar instituțională. Nu am avut discuții cu președintele despre partid. Am fost premierul care a fost cel mai criticat de Klaus Iohannis. Am avut un guvern înjumătățit. Nu am avut discuții decât de politică externă.

Haideți să vedem acum. Au dat jos propriul guvern, au pus guvernul orban, l-au dau jos, apoi l-au pus înapoi. Nu suspectez un blat, dar poate în următoarea perioadă va ieși la iveală", a spus Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.