DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Ziua Națională nu-i petrecerea tâlharilor în Armani! Adevărata sărbătoare e în Stradă, unde-s românii cinstiți

george mioc

M-am săturat să văd că ziua de 1 decembrie nu înseamnă nimic altceva decât niște politruci stând sfidător la tribună și „primind defilarea” trupelor armate. Anul acesta, când aniversăm 100 de ani de la Marea Unire, va fi mai rău ca niciodată: hoții Satanei de Teleorman și slugile lor vor fi salutați de către bătăușii care, la 10 august, au lovit oameni nevinovați și au gazat copii.

Desigur, parade militare se organizează, de Ziua Națională, în multe state. Dar sărbătoarea este a poporului, care se distrează, petrece și adesea participă la paradă, cu flori și stegulețe în mână. Se dă pomană celor săraci, vechi obicei creștinesc, dar, în România, acest gest a devenit un simbol al aroganței: hoții care au jefuit banul public le aruncă și supușilor lor niște fărîmituri!

Eu cred că e vremea să schimbăm rolurile de Ziua Națională a României, iar personajul principal să fie sutele de mii de români cinstiți și muncitori, nu o bandă de mari corupți.

Jandarmii nu trebuie să defileze pe sub Arcul de Triumf, până când nu-și cer scuze publice pentru violențele barbare din 10 august.Desigur, aceste scuze nu înlătură răspunderea penală individuală pentru toți cei care au bătut oameni nevinovați. Guvernul, dacă vrea cu adevărat unitate, măcar de 1 decembrie, trebuie să-i retragă din dispozitiv. Dacă vor avea obrăznicia să ne sfideze și să treacă pe sub Arcul de Triumf - pe sub care, la 16 octombrie 1922, trecea regele Ferdinand I, proaspăt încoronat suveran al României Mari – atunci vor primi răspunsul pe care-l merită: ne vom întoarce cu spatele la aceste brute care nu au rușine.

Adevărata sărbătoare a Unirii trebuie să fie în Stradă! Acolo vor sărbători oamenii simpli și cinstiți! Acolo se vor afla cei care visează la o țară condusă de oameni corecți, o țară care să facă parte din lumea civilizată, nu formal, ci împărtășind aceleași valori creștine.Vă spun, dragi prieteni: toate mitingurile anti-PSD din ianuarie 2017 în 10 august 2018 au fost un prilej de bucurie și de mândrie, pentru că am arătat întregii lumi că poporul român nu s-a lăsat îngenuncheat și umilit.

De aceea vă îndemn, pe toți, ca la 1 decembrie 2018 să ieșim din nou în stradă. Acolo este poporul român, nu în tribuna oficială.

Ziua Națională a României nu trebuie să fie parada hoților care au pus mâna pe țară!

Ziua Națională a României este a milioanelor de români cinstiți și muncitori!

Ziua Națională a României e cel mai bun prilej să-i spunem Satanei de Teleorman că ne-am săturat de dictatura #CiumeiRosii și e vremea să plece acasă, până când vine DNA-ul să-i ia la întrebări.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.RO

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.