Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, atac necruţător: Pe cine a luat în colimator şi ce dezvăluiri face

adrian nastase

Adrian Năstase nu mai e deloc implicat în politică, dar continuă să dea fiori atunci când scrie pe propriul blog. Fostul premier a revenit cu o nouă serie de dezvăluiri şi cu un atac necruţător. Traian Băsescu, dar şi ceilalţi lideri politici au intrat în cătarea lui Năstase.

"La televiziuni, la stirile interne – vesti de la DNA, din cand in cand Cioaca sau tipi care, la betie, isi dau cu toporul in cap. Din strainatate, perchezitii si actiuni ale politiei impotriva teroristilor. Vom saluta faptul ca se vor mai face cateva zeci de structuri de informatii si ca se vor aloca sume suplimentare pentru serviciile de informatii. Consilierii americani ai lui Donald Trump sunt, probabil, foarte bucurosi. Singurul optimist in zona noastra este Basescu. El crede ca este momentul potrivit pentru a propune crearea Statelor Unite al Europei. Un nou proiect de politica externa, dupa axa reusita cu Londra si Washingtonul, proiect pe care, probabil, sa-l conduca de la Chisinau", a tunat Năstase.

Citeşte şi: Mesaj emoţionant al lui Klaus Iohannis: 'E nevoie de solidaritatea noastră'

Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea nu au fost nici ei uitaţi de către fostul premier. "Umorul insa nu ne paraseste. Alina Gorghiu ii reprosa lui Dragnea, referitor la numirea sefului TVR, ca PSD vrea sa ia toate posturile. Probabil ca era vorba de posturile de presedinte, de prim-ministru, de ministri, de sefii serviciilor de informatii, de procurorul general, de noii prefecti, etc. Sau poate ca se gandea la postul lui Dancu. Oricum, liderii politici s-au ascuns in munti . Evident, nu pentru rezistenta. Mandria de a fi roman se transforma, incet-incet, in mandria de a face denunturi. Oameni de afaceri, oameni politici, oameni ai legii se spovedesc procurorilor, dovedind ca nici infractorii nu mai sunt ceea ce au fost odata. Telenovelele denunturilor, insotite de ghicitorile de pe burtierele televiziunilor si de indemnuri de tipul”nu va uitati ca sa nu va afectati emotional” toarna un drog extrem de periculos in caracterul romanilor. Exemplele de lasitate devin curente. Uitati-va la americani – toate filmele lor arata exemple de curaj, de loialitate (uneori sunt confuz si aproape ca nu mai stiu daca nu cumva vietnamezii i-au invadat pe americani care au trebuit sa se apere!). In mod paradoxal, globalismul nu a creat solidaritate ci atoli care functioneaza separat", a încheiat Adrian Năstase.

Vezi şi: Alina Petre, avertisment pentru Crin Antonescu: 'Să-şi întrebe soţia'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.