Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Un elicopter SMURD s-a PRĂBUȘIT/ UPDATE

breaking

Cel puţin o persoană a murit după ce un elicopter SMURD s-a prăbuşit în jurul orei 14.20 într-o localitate din raionul Cantemir, din Republica Moldova. Informaţia a fost confirmată pentru PRO TV Moldova de responsabilii de la Departaemntul pentru Situații Excepționale din Republica Moldova.

Elicopterul SMURD cu 4 persoane la bord, membri ai echipajului, zbura spre Cahul să preia un pacient şi să-l transporte la un spital din Chişinău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSE, Diana Turcan, elicopterul SMURD Iaşi s-a prăbuşit în satul Haragaș din raionul Cantemir. Cel puţin o persoană a murit, iar în aceste momente celelalte 3 sunt căutate.

Vezi şi: Primele imagini de la locul prăbuşirii elicopterului SMURD/ FOTO&VIDEO

UPDATE 1: Potrivit presei de la Chişinău, toţi cei patru pasageri au murit.

UPDATE 2: "Elicopterul a căzut la pădurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cercetează cazul. Cred că s-a prbuşit din cauza neguri. Au intrat în pădure, s-au lovit şi au căzut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a încercat să salveze pe altcineva, dar şi-a pierdut viaţa. Erau imagini îngrozitoare. Am depistat bucăţi din cadavre. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos înainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la faţa locului", a declarat primarul satului Haraî, raionul Cantemir, Iurie Bălănuţă, pentru Publika TV.

UPDATE 3: "Confirm faptul că s-a prăbuşit elicoperul SMURD în raionul Cantemir. Toţi cei aflaţi la bord sunt decedaţi. Decizia de decolare şi zbor aparţine Autorităţii Aeronautice din România. Elicoterul se îndrepta după un pacient la Cahul. Echipajul este completat de un pilot, copilot şi asistent medical", a declarat vicemnistrul Sănătăţii Oleg Crăciun, la Publika TV.

UPDATE 4: Elicopterul SMURD avea indicativul 347. La bord se afla un medic şi o asistentă de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, alături de pilot şi un mecanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.