Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Zeci de cetățeni români, blocați pe aeroportul din Liverpool, din cauza uraganului Ophelia. Reacția Wizz Air / UPDATE

breaking news

UPDATE: Pasagerii cursei Wizz Air W6 3983 Craiova - Liverpool, blocați pe aeroportul din Marea Britanie, din cauza condițiilor meteo, vor primi banii înapoi sau pot opta pentru reprogramarea gratuită pe zboruri alternative operate de companie, informează, marți, operatorul de transport aerian.

"Zborul Wizz Air W6 3983 de la Craiova la Liverpool din data de 16 octombrie a fost direcționat către aeroportul din Doncaster Sheffield, din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la Liverpool. În consecință, zborul Wizz Air W6 3984 de la Liverpool spre Craiova a fost anulat. Tuturor pasagerilor li s-a oferit posibilitatea reprogramării gratuit pe zboruri alternative Wizz, rambursare completă, cazare sau decontarea altor costuri cauzate de întârziere, în concordanță cu politica Wizz Air și reglementările Uniunii Europene", au declarat reprezentanți ai companiei pentru AGERPRES.

Aceștia precizează că situația a fost independentă de companie și subliniază că siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei reprezintă prioritatea numărul 1.

"Cu toate că situația a fost independentă de Wizz Air, compania își cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea numărul 1 a companiei", potrivit sursei citate.

*

Zeci de cetățeni români și-au petrecut noaptea în aeroportul din Liverpool, așteptând să plece spre Craiova. Cursa acestora nu a mai decolat, deoarece aeronava nu a putut ajunge în nordul Marii Britanii din cauza uraganului Ofelia.

Potrivit libertatea.ro, cei aproximativ 150 de pasageri care trebuiau să plece, luni seara, din Liverpool spre Craiova au aflat că aeronava, care trebuia să-i transporte, nu a mai ajuns în orașul britanic din cauza uraganului Ophelia.

Statul Islamic, încolţit! Bătălia pentru cucerirea ultimei redute jihadiste la Rakka

Românii, printre care se află și mai mulți copii, spun că ar putea să înțeleagă faptul că din cauza condițiilor meteo nu se poate zbura, dar sunt revoltați pentru că, deși compania aeriană Wizz Air le-a promis că le va oferi cazare și transport până la Londra pentru a zbura de acolo în România, au rămas blocați în aeroport o noapte întreagă fără să știe ce urmează să se întâmple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.