Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: Competiţia întotdeauna este benefică şi naşte echipe puternice

evz.ro
gorghiu suparata

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat joi, la Timişoara, că PNL este într-un proces de alegeri interne, care ''să schimbe imaginea partidului şi să-l facă să se concentreze pe teme care sunt importante pentru electoratul liberal'', susţinând că agreează o competiţie între mai mulţi candidaţi cu expertiză, din care PNL va ieşi mai întărit. ''PNL este într-un proces care abia a demarat, pentru alegeri, care să schimbe imaginea partidului şi să-l facă să se concentreze pe teme care sunt importante pentru electoratul nostru. În PNL, în momentul acesta, sunt cele două candidaturi, ale lui Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu. Nu exclud alte candidaturi (...). Nu ştiu de o altă candidatură până acum, dar cred că genul de candidaţi ca Bolojan, Buşoi, Săftoiu, Hava, Flutur sunt oportune, ar deschide partidul, ar ajuta la rivirimentul acestuia şi cred că ar fi oameni care să împrospăteze mesajul PNL. Aşa că-i aştept pe toţi cei menţionaţi să se decidă dacă vor sau nu să se implice în candidaturile pentru conducerea PNL'', a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Gorghiu a spus, referitor la filiala Timiş a PNL, unde există competiţie pentru câştigarea şefiei, că speră ca, după o perioadă ''nu prea fastă'', competiţia să creeze echipe puternice. ''Îmi doresc să existe competiţie. A fost o perioadă nu prea fastă pentru PNL Timiş, dar competiţia întotdeauna este benefică şi naşte echipe puternice'', a spus Gorghiu. Gorghiu are convingerea că, la nivelul PNL Timiş, cele două candidaturi vor naşte o competiţie puternică, fără resentimente, care va da cea mai bună formulă pentru Biroul Politic Judeţean, unde este nevoie de oameni cu foarte multă expertiză. 'Voi fi alături de ei, indiferent care va fi câştigătorul'', a spus Alina Gorghiu.

Ea a subliniat că, în ceea ce priveşte conducerea naţională, nu are preferinţe pentru anumite persoane la şefia filialei şi că va avea o preferinţă certă ''pentru acel proiect care să coaguleze echipa PNL Timiş''. ''Se aplică acelaşi principiu şi la nivel naţional. Nu mă interesează numele persoanei, cred că ambii candidaţi, şi la nivel judeţean, şi la nivel naţional, sunt oameni de caracter, care au o reţetă de succes în spate. Mă interesează moţiunea, proiectul pe care-l propune PNL-ului, care este viziunea pe următorii patru ani a acelui candidat. Mă interesează cel mai mult echipa, întrucât suntem în era politică în care PNL va renaşte unei formule colegiale, nu unui lider'', a detaliat Alina Gorghiu, conform Agerpres.

Senatorul PNL a mai remarcat faptul că cei care nu vor înţelege că nu într-un nume sau în două stă succesul viitor al PNL, atunci ''nu va fi un pas înainte'', iar ''persoana respectivă va fi izolată''. Până în prezent, la nivel judeţean şi-au anunţat candidaturile pentru şefia PNL Timiş actualul preşedinte, Nicolae Robu, şi primarul comunei Dudeştii Noi, Alin Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.