Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, noi precizări despre viitorul PNL: Susțin meritocrația

gorghiu

Meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate la alegerile parlamentare vor fi propuneri corecte pentru funcţiile interimare, a declarat luni preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

"Discuţia a fost una informală cu liderii organizaţiilor care au luat peste media pe ţară. Nu este o discuţie în urma căreia să se ia decizii oficiale. S-a ajuns însă la o concluzie (...). Pentru poziţiile care s-au vacantat şi pentru interimat va fi o regulă pe care o să o respectăm: meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate aceia vor fi, în opinia mea, propuneri corecte pentru funcţiile interimare pe care şi eu şi Ilie Bolojan le-am eliberat. Mâine veţi vedea care sunt aceste propuneri pe care le vom face BPN şi sper ca ele să fie bine primite", a spus Gorghiu, la sediul PNL.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

Întrebată dacă Raluca Turcan este propunerea de preşedinte interimar al PNL, ea a precizat că marţi vor fi prezentate propunerile în Biroul Politic Naţional.

"O să vedeţi mâine care sunt propunerile pe care eu împreună cu primii 22 de preşedinţi ai organizaţiilor liberale le vom face BPN", a punctat Gorghiu.

Citește și: De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcere

Chestionată şi dacă va exista un consiliul diligent compus din cei care au obţinut cele mai bune rezultate şi condus de Raluca Turcan, ea a precizat că şi această chestiune va fi clarificată marţi în BPN.

"Întotdeauna obiectivul pe care eu mi l-am propus, că a ieşit sau că au fost momente în care nu a ieşit cum trebuie, a fost să susţin oameni care au produs rezultate în PNL. Este momentul să luăm decizii care să meargă pe această direcţie. Că vom alege o variantă cu o formulă de conducere mai suplă, că vom avea un interimar dintr-o anumită anumită filială sau din alta, că congresul va fi organizat de o comisie din şase sau din zece sunt aspecte pe care exclusiv BPN de mâine le va clarifica", a mai spus Alina Gorghiu.

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

Ea a subliniat că va avea o propunere în Biroul Politic Naţional. "Evident că voi intra cu o propunere către colegii mei, că ea va suporta ajustări, probabil că vor fi şi aceste nuanţări, dar voi avea o propunere către colegii mei", a spus ea.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat luni că îşi depune mandatul de la conducerea partidului şi că acest gest a fost anunţat şi de alţi lideri liberali.

"Am avut încă de ieri discuţii constante cu colegii mei de partid, cu liderii din teritoriu, cu conducerea centrală şi i-am informat că pentru mine nu există alt gest decât cel al depunerii mandatului. (...) Sunt şi alţi lideri din conducerea partidului care îşi asumă aceeaşi atitudine ca cea pe care v-am descris-o ulterior", a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.