Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF-ul continua cruciada pe pacate marunte. Ce au mai inchis

anaf

ANAF-ul continua cruciada pentru pacate marunte. Dupa ce au inchis peste 170 de magazine, restaurante si baruri pentru sume mai mult sau mai putin semnificative care nu erau justificate in gestiune, un nou caz iese la iveala.

Bucurestenii au fost revoltati sa afle ca ANAF a inchis shaormeria Dristor din mall Vitan, sau magazine 'La Placinte'. Acum ANAF a inchis un centru de XEROX chiar de la Universitate, pentru 5 lei in plus avuti in casa de marcat.

„Ne-au închis pentru că au găsit un tips( n.r. ciubuc) de 5 lei. De exemplu, vine un client şi face o copiere la 70 de bani, îmi lasă 1 leu şi pleacă, şi acele tips-uri se strâng. Pentru chestia asta ne-a închis punctul de lucru din pasaj. Ne-am şi rugat de dânşii să nu ne pună şi sigiliu pentru că noi acolo avem utilajele care sunt de 10.000 de euro. Ne-am rugat cam o jumătate de oră de ei. Au un comportament de parcă ei erau stăpânii noştri. Şefului meu da, ok, îi permit să ţipe la mine, dar nu la oricine. Adică, până la urmă, cine eşti tu, ANAF-ul? Şi, ok, vii şi mă controlezi, şi ce faci? Vii să ţipi la mine? N-ai nici măcar cei 7 ani de acasă”, a spus Radu Socaciu, reprezentantul centrului Copi&Print, potrivit Capital.ro.

„Amenda este de peste 6.000 de lei. Şi cu închiderea punctului de lucru. E strigător la cer. Dacă mă prindea cu 1.000 de lei, cu 500 de lei, cu 300 de lei peste, bun, mai spuneam, nu aveam nicio justificare. Dar din moment ce noi avem copiere, unde cred că avem printre cele mai mici preţuri, vine clientul, pleacă satisfăcut şi mai lasă şi ăia 30 de bani sau 25 de bani, măruntul”, a mai spus Radu Socaciu.

Centrul de copiere de la Universitate nu este singurul închis în zonă. Alte două magazine de la metrou, unde se vindeau fructe şi produse alimentare au fost închise în urma controalele comisarilor de la ANAF. Însă, acest lucru îl ştiu numai vecinii chişcurilor respective, niciun anunţ nu spune că pe acolo au trecut inspectorii ANAF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.