Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Ajax, supărat după finala EL cu Manchester United: 'Avem încă de învățat'

www.agerpres.ro

Antrenorul echipei olandeze Ajax Amsterdam, Peter Bosz, a declarat, miercuri seara, după finala Europa League, pierdută în fața formației Manchester United, că tinerii săi jucători mai au de învățat.

''A fost dificil pentru noi în fața unei echipe așa de bine organizate. Nu am fost destul de buni în seara aceasta. Felicitări lui Manchester United. Noi avem încă de învățat. Pentru a câștiga finale, trebuie să le fi mai jucat'', a afirmat Bosz la conferința de presă de după meci, citat de AFP, conform Agerpres.

Citește și: Manchester United a câştigat Europa League / VIDEO

''Jucătorii mei au învățat mult din această finală. Totul a fost nou pentru ei. Vom fi mai puternici sezonul viitor dacă păstrăm echipa, e sigur asta'', a subliniat tehnicianul batav.

Peter Bosz s-a referit și la impactul emoțiilor după atentatul de la Manchester: ''Cred că a avut un rol important. S-a vorbit mult, presa a discutat mult despre asta. Asta a afectat cele două echipe. Dar când joci o finală, trebuie să uiți și să joci la victorie''.

Manchester United a câștigat în premieră Europa League la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe Ajax Amsterdam cu scorul de 2-0 (1-0), în finala desfășurată pe Friends Arena din Stockholm. Manchester United s-a impus prin golurile marcate de Paul Pogba (18) și Henrih Mhitarian (48).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.