Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Basescu nu are cum sa stea linistit sa isi creasca nepotii'

basescu nepoata

Fostul presedinte Traian Basescu 'nu are cum sa stea linistit sa isi creasca copii', cel putin asta sustine preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac. El a subliniat ca după zece ani în care "nu a reuşit PSD-ul şi PNL-ul să îl facă să tacă", nu o sa inceapa sa o faca acum.

Întrebat cum comentează declaraţiile făcute de fostul preşedinte al ţării, Eugen Tomac a afirmat sâmbătă: "Dacă nu a reuşit PSD-ul şi PNL-ul timp de zece ani de zile să-l facă să tacă, când era preşedinte, trecând prin două suspendări, prin două campanii electorale foarte grele pentru funcţia de preşedinte al ţării, prin două campanii electorale pentru funcţia de primar general al Capitalei, imaginaţi-vă că nu are cum, acum când este mult mai liber preşedintele Traian Băsescu, să stea liniştit şi să îşi crească nepoţii".

Eugen Tomac a fost prezent sâmbătă la Conferinţa Judeţeană a PMP Sibiu. Pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PMP Sibiu, candidează actuala preşedintă interimară, Diana Simona Popa, care nu are niciun contracandidat.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.