Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mişcare URIAŞĂ pe piaţa media: Euro 2016 se vede la cea mai mare televiziune din România

euro 2016

Pro TV va transmite toate meciurile naţionalei de fotbal a României, dar şi alte partide de la Campionatul European de fotbal 2016, care se va desfăşura între 10 iunie şi 10 iulie în Franţa.

Astfel, Pro TV va transmite partidele România-Franţa (10 iunie, ora 22), România-Elveţia (15 iunie, ora 19) şi România-Albania (19 iunie, ora 22), dar şi ''meciul zilei'', în fiecare zi de la ora 22, scrie sport.ro.

Francezii de la L'Equipe scriu că meciul România-Franţa, care va deschide Euro 2016, va fi ''cel mai urmărit meci de deschidere din istoria televiziunii în Europa''.

Cele 23 de meciuri difuzate în direct de Pro Tv includ pe lângă cele ale naționalei, optimile, toate sferturile de finală, semifinalele și finala care se va juca pe 10 iulie pe același stadion pe care România deschide turneul final.
România s-a calificat pentru prima dată după 8 ani la un turneu final, este creditată cu 80% șanse să treacă de grupe și să joace măcar în optimi iar la meciul de deschidere de pe Stade de France, pe 10 iunie, va avea o armată impresionantă de suporteri galbeni-peste 15.000 de fani într-un veritabil record de invazie românească la un meci de Euro.

BOMBA de la Rezervele Statului. Tunurile care omoară românii (presa)

Ce meciuri are România în Grupa A la Euro LIVE LA PRO TV:
10 iunie, oră 22:00 România-Franța
15 iunie, oră 19:00 România-Elveția
19 iunie, oră 22:00 România-Albania
UEFA Euro 2016 este evenimentul de securitate numărul unu pentru forțele Uniunii Europene și nu numai-peste 12.000 de jandarmi, polițiști și agenți ai serviciilor secrete vor monitoriza zilnic cea mai urmărită competiție a planetei. Filtrele de siguranță și controalele vor fi diferite de tot ce am văzut fiecare dintre noi în alte zone de conflict-securitatea Euro 2016 fiind o declarație de libertate și mândrie a Europei unite, cum a numit-o cel mai citit ziar al Franței, Le Figaro.

Avem primele cazuri de români care dau casele băncilor. PROCEDURA pe care trebuie să urmezi

1 miliard de euro din drepturi de televizare, 3 miliarde de telespectatori, cele mai bune echipamente de televiziune-de la cameră păianjen la realitatea virtuală și camerele 4k completează superlativele Euro 2016-competiție transmisă de Pro TV în cele 23 de zile ale sale.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.