Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când va da Cioloș raportul în fața Parlamentului: Dragnea s-a impus

puterea.ro
dacian ciolos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut, prin intermediul unei scrisori deschise, ca premierul Dacian Cioloș să fie chemat în fața Parlamentului pentru a explica care este situația economică reală a României.

Dacian Cioloș va fi chemat, luni, 19 septembrie, în fața Camerelor reunite ale Senatului și Camerei Deputaților. Decizia va fi luată în cadrul Birourilor Permanente ale celor două Camere.

Premierul Dacian Cioloş va merge în Parlament pentru a prezenta situaţia economică a României, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"E foarte bună iniţiativa preşedintelui PSD pentru că va da posibilitatea premierului Dacian Cioloş să meargă în Parlament şi să arate că datele economice din acest an sunt foarte bune. E vorba de o creştere economică de 6% în trimestrul doi, sunt încasări peste program. (...) Este şi o bună posibilitate de a atrage atenţia în Parlament asupra iniţiativelor legislative care pun presiune pe buget şi, pe cale de consecinţă, pe deficitul bugetar stabilit tot de Parlament. Prim-ministrul va merge în Parlament aşa cum a făcut-o de fiecare dată şi aşteaptă doar să fie stabilită data conform procedurilor de acolo", a precizat Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.