Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia metroului a fost reluată la Roma după seria de cutremure produse în Italia

facebook.com
cutremur Italia

Serviciul de transport cu metroul a fost restabilit la Roma după ce s-a verificat că nu s-au produs pagube în urma celor patru cutremure cu magnitudinea de peste 5 grade pe Richter care au avut loc în centrul Italiei şi care s-au resimţit şi în capitală, relatează EFE. Compania Atac, care gestionează transportul public la Roma, a semnalat pe Twitter că liniile A şi B au fost repuse în funcţiune după ce au fost suspendate mai multe ore.

Un nou cutremur cu magnitudinea de 5,1 pe scara Richter, potrivit primelor estimări, s-a produs în centrul Italiei în jurul orei locale 14:33 (13:33 GMT) şi s-a simţit şi în regiunile Lazio, Abruzzo, Marche precum şi la Roma. Epicentrul seismului a fost localizat la o adâncime de 10 kilometri potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Geofizică şi Vulcanologie (INGV). Acest nou seism are loc după cele produse la ora locală 10:25 (9:25 GMT), de magnitudinea 5,1, şi la ora 11:14 (10:14 GMT) de magnitudinea 5,5, urmat câteva minute mai târziu de un altul de 5,4 grade, potrivit INGV, conform Agerpres.

Seismele s-au produs în centrul Italiei, într-o zonă aflată în prezent sub zăpadă şi deja afectată de o serie de cutremure puternice în august şi octombrie anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.