Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contraatacul medicului Narcis Copcă: De ce îl acuză pe Tolontan

news.ro/ Elvira Gheorghiţă
narcis copca

Medicul Narcis Copcă, managerul Spitalului Sfânta Maria din Capitală, reacţionează la acuzaţiile formulate de jurnalistul Cătălin Tolontan într-un articol de pe blog, preluat de stiripesurse.ro (AICI). Copcă susţine că Tolontan este folosit în războiul început de fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, cu scopul de a bloca investiţiile în domeniul transplantului.

Vezi şi: Parlamentul crește salariile primarilor și viceprimarilor: mărire CONSISTENTĂ

"Pe saitul www.spitalsfmaria.ro se gasesc TOATE decalratiile mele de avere incepand cu anul 2010 ( redactate din 2011) pana in prezent. Ele reflecta cu acuratete realitatea. Casa fotografiata in articolul respectiv NU IMI APARTINE , deci nu are cum sa fie mentionata in adeclaratia de avere. NU am efectuat NICIODATA concediu pe Yachtul cuiva in GRAN CANARIA, desi nu este interzis pentru nimeni sa fie invitat oriunde daca nu este platit de patroni sau furnizori. Copilul meu este in tratament pentru un an si mi se pare deplasat sa se faca astfel de atacuri fara decenta la un minor care sta la matusa sa, iar taxa de scolarizare la ISB este de 800 de euro lunar pe care am suportat_o in mod legal.

Dupa cum se observa articolul este unul "fabricat"si este continuarea disputei publice pe care am avut-o cu fostul ministru al sanatatii Vlad Voiculescu ,culminand cu Plangerea Penala pe care am facut-o acestuia. Va rog sa sesizati ca in ziua de joi se va incepe constructia in parteneriat cu Primaria sectorului 1 a celui mai important Centru de transplant Multiorgan din Estul Europei de 7000 m2 la Spitalul Clinic Sf Maria (presa de astazi). Precum si faptul ca in functie de donor luna urmatoare va fi realizat primul transplant Pulmonar tot la spitalul pe care il manageriez", afirmă Narcis Copcă, într-o declaraţie remisă redacţiei stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.