Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război violent în PSD Prahova: Deputat acuzat de agresiune, senator cere protecție

prahova

Lupta pentru putere din PSD Prahova atinge cote alarmante. Un lider judetean se teme pentru viața sa după ce a fost agresat fizic și verbal de deputatul Vlad Cosma, spune acesta intr-o plângere înaintată în partid. Candidat la sefia PSD Prahova, senatorul Daniel Savu sustine ca de cand si-a anuntat candidatura, sustinatorii sai au fost amenintati.

Secretarul executiv al PSD Prahova, Rares Enescu, sustine intr-o plangere trimisa in 12 iunie senatorului PSD Daniel Savu, la acea data presedinte interimar al organizatiei judetene, ca in urma cu o zi, in 11 iunie, in jurul orei 15.00, cand se afla in sediul PSD Prahova, a fost agresat de deputatul Vlad Cosma.

“M-a abordat agresiv intr-unul din birouri (…) afirmand despre mine ca ‘daca mai vorbesc ceva despre el si tatal dumnealui (Mircea Cosma) are el grija’ (…) in continuare m-a agresat verbal si fizic impingandu-ma si pozitionandu-se in usa sa nu pot pleca. A continuat: ‘ca sunt fiul lui Mircea Cosma si care are trei persoane care oricand pot face…plangere…’ (…) m-am simtit amenintat si faptele dlui deputat mi-au dat de inteles ca viata si siguranta mea imi sunt amenintate”, spune acesta in plangere (plangerea completa mai jos).

"Imi este teama pentru mine si pentru cei apropiati mie ca dl deputat Vlad Cosma isi va duce amenintarile la capat personal cu si prin persoanele dubioase cu care se afla in permanenta", a mai spus acesta.

Senatorul PSD Daniel Savu, candidat la sefia PSD Prahova, spune ca Rares Enescu si alti "colaboratori apropiati" ai sai au primit diverse tipuri de amenintari.

"De când mi-am anunţat candidatura la conducerea PSD Prahova, eu şi colaboratori ai mei apropiaţi, Ion Eparu (deputat, n.red), Augustin Mitu (senator, n.red.) şi Rareş Enescu (secretar executiv PSD Prahova, n.red.), am primit diverse tipuri de ameninţări", spune Daniel Savu.

Senatorul PSD a adaugat ca a decis sa solicite 'protecţia instituţiilor abilitate'.

PLANGEREA CARE-L VIZEAZA PE DEPUTATUL PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.