Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă face o dezvăluire bombă despre Mihai Fifor: Cu cine s-ar fi întâlnit ministrul într-un restaurant din SUA

www.stiripesurse.ro
Mihai Fifor SUA

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, aflat zilele acestea în Statele Unite, unde s-a întâlnit și cu șeful Pentagonului, generalul Mattis, a avut o întâlnire secretă imediat după întrevederea cu Mattis, într-un restaurant din Washington, a dezvăluit consultantul politic Cozmin Gușă la Realitatea TV. A fost o întâlnire în trei între Mihai Fifor, omul de afaceri Cristian Burci și un vicepreședinte apropiat de Donald Trump, Elliott Broidy.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

"Mesajul lui Mattis pentru Fifor a fost că ei sunt forte atenți la lupta anti-corupție din România. Fifor este un băiat inteligent, dar nu știu cât de bine a înțeles mesajul, pentru că imediat după asta s-a dus la un restaurant din Washington cu amicul meu Cristian Burci și un vicepreședinte foarte apropiat de Donald Trump, Broidy, cel care l-a și invitat pe Dragnea la ceremonia de înscăunare a lui Trump. Au avut o discuție extinsă. Dacă discuția a fost despre cât de frumoasă este America între Fifor și Broidy e una, dar dacă a fost despre achiziția de armament e altceva. La întoarcerea în țară, Mihai Fifor trebuie să vină la instituțiile statului și să explice dacă acea discuție a fost sau nu despre achiziția de armament. Treburile s-ar putea complica în acest caz", a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

Potrivit lui Gușă, Liviu Dragnea își leagă strategia de rezistență la vârful Puterii în România de afacerea achiziției de armament pentru România din SUA. Șeful PSD ar fi făcut chiar o "obsesie" legat de acest subiect, gândindu-se astfel: "Dacă americanii vor considera că eu sunt cel care plătește banii pentru armamentul lor, am scăpat și ei mă vor proteja", arată Cozmin Gușă. "E din ce în ce mai grea rezistența lui Dragnea. El nu își joacă mizele ca un lider politic, a jucat această miză doar în campania electorală. După ce a câștigat alegerile, a redevenit baron. Eu mă uit la el cu câtă atenție se focusează asupra afacerii achiziției de armament pentru România, are o obsesie pentru asta. Mihai Fifor, ministrul Apărării s-a dus și a discutat cu Mattis despre această achiziție ultra-necesară de armament pe care noi trebuie să o realizăm. Dar obsesia lui Dragnea se concentrează pe aceste achiziții. În mintea lui este așa: Dacă americanii vor considera că eu sunt cel care plătește banii pentru armamentul lor, am scăpat și ei mă vor proteja. Este gândire de baron. S-ar putea și să aibă dreptate în noul context de război, dar nu este compatibilă cu mersul treburilor în euro-atlantism", a explicat consultantul politic la emisiunea "Realitatea Românească".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.