Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craiova - Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului unui copil de patru luni

ziuaconstanta.ro
dosar

Poliţiştii craioveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă în cazul decesului unui copil de patru luni, al cărui tată acuză personalul medical al Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova din secţia ATI, unde bebeluşul era internat, că l-ar fi deconectat de la aparate, informează agerpres.ro

Potrivit IPJ Dolj, duminică seara, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de un medic primar anestezie terapie intensivă în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă nr.1 Craiova cu privire la faptul că, în timp ce se afla de serviciu în incinta spitalului, a avut un conflict verbal cu Constantin P., 25 ani, din Craiova, Dolj.

Vasile Blaga, detalii despre alegerile din 2009


Echipa operativă din cadrul Secţiei 2 Poliţie care a ajuns la faţa locului a constatat că respectivul conflict verbal a fost generat de faptul că, în jurul orei 18,00, a survenit decesul unui copil de patru luni, fiul bărbatului de 25 de ani, care era internat la secţia ATI din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă nr.1 Craiova.

Klaus Iohannis, undă verde la 4 ORDONANȚE importante. Ce decrete a semnat în această dimineață


"În urma primelor verificări a rezultat faptul că, în data de 20.04.2017, minorul a fost internat la secţia Pediatrie II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă nr.1 Craiova, iar în urma complicaţiilor apărute a fost transferat, în data de 22.04.2017, la secţia ATI, unde minorul a decedat. Pe acest fond, craioveanul de 25 de ani a reproşat personalului medical că fiul său a fost deconectat de la aparatele medicale", precizează IPJ Dolj într-un comunicat de presă. 

Potrivit sursei citate, minorul, înainte de 20.04.2017, a mai fost internat şi în cadrul altor unităţi spitaliceşti din Craiova cu diferite diagnostice. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cadavrul copilului fiind transportat la morga Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă nr.1 Craiova în vederea efectuării autopsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.