Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buşoi îl PROVOACĂ pe Ludovic Orban: Cere CONFRUNTARE televizată

busoi orban busoi

Europarlamentarul Cristian Buşoi, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, a afirmat că şi-ar dori o dezbatere directă despre viitorul PNL cu contracandidatul său, Ludovic Orban.

"Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directă despre viitorul Partidului Naţional Liberal, în această ultimă săptămână de campanie, fie într-un studio de televiziune, fie într-o Organizaţie PNL în care să aibă acces mass media interesată de această dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidăm la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta!", a declarat Buşoi, într-un comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

În opinia lui Buşoi, PNL trebuie să iasă din tăcere şi să vorbească limpede pentru toţi membrii săi şi pentru români.

"E timpul să ne recăpătăm identitatea şi direcţia. Moţiunea mea, PNL - Partidul Viitorului, se adresează tuturor celor care cred, ca şi mine, că putem reaşeza Partidul Naţional Liberal în prima linie pe scena politică din România", a mai precizat Cristian Buşoi.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

Liberalii se reunesc sâmbătă, 17 iunie, în Congres pentru alegerea viitoarei conduceri. Pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii candidează Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

Duminică, 18 iunie, va avea loc Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, care va vota Biroul Permanent Executiv al partidului de după alegerea noului preşedinte al liberalilor.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.