Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRJ cere procurorului general să se pronunţe cu privire la posibilitatea deschiderii de dosare SIPA

Inquam Photos / Octav Ganea
Augustin Lazar

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) afirmă că deschiderea unui dosar penal privind arhiva SIPA ar constitui o "piatră de încercare" pentru cariera procurorului general Augustin Lazăr, care ar trebui să se pronunţe cu privire la posibilitatea unui asemenea demers.

"Cred că un astfel de dosar fie ne poate rupe definitiv de trecut, fie ne lasă în această mizerie morală. Mai cred că un astfel de dosar poate fi piatra de încercare a carierei dumneavoastră! Nu credeţi că sunteţi dator să faceţi lumină, din înalta demnitate publică pe care o aveţi, pentru colegii magistraţi şi pentru justiţiabilul român?", precizează CRJ într-un comunicat remis joi Agerpres.

CRJ îl mai întreabă pe procurorul general dacă nu crede că ar trebui să investigheze conţinutul arhivei SIPA. "Nu credeţi că trebuie să investigaţi felul în care s-a manipulat conţinutul arhivei fostei SIPA (copieri, distrugeri, sustrageri, lipsa totală a documentelor de acces în arhivă pe o perioadă de un an şi jumătate, respectiv între 26 ianuarie 2006 şi 1 iunie 2007)?", se afirmă în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.