Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, mesaj DUR după căderea guvernului Grindeanu: 'Există și îmbrățișări ale morții'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a tranșat dur adoptarea moțiunii de cenzură la adresa guvernului Grindeanu. "Moțiunea a trecut, PSD a pierdut”.

"PSD a pierdut pe toate planurile. Faptul că în ultimul moment s-a dat acest ordin ca votul să fie cu bilele la vedere, faptul că domnul Dragnea însuși a rămas în sală ca să arunce un ochi, să știe cei care votează că e acolo arată că acest partid e condus prin frică. I se poate spune acestei moțiuni moțiunea fricii. Faptul că ea a trecut nu face decât să creeze PSD-ului și alte probleme”, a spus jurnalistul.

Citește și: Grindeanu aruncă BOMBA după adoptarea moțiunii de cenzură: 'Unii dintre colegii mei erau informați'

Cei care s-au uitat astăzi la dezbaterile din Parlament au văzut "ce se ascundea în spatele votului masiv pe care l-au dat în decembrie pentru PSD”, a spus jurnalistul.

"Au fost declarații memorabile ale ambilor vorbitori. Domnul Dragnea, de pildă – extraordinar! - spune că nu ar fi câștigat cu 48,5% alegerile dacă ar fi promis alegătorilor "binișorul”. Într-adevăr, au făcut 48,5% cu miraculosul, cu fantasmagoricul”, a spus el.

Comentând imaginile cu parlamentarii PSD îmbrățișându-se cu Liviu Dragnea, Cristian Tuudor Popescu a spus: "Există și îmbrățișări ale morții, ca la mafioți, molatece, așa, înainte ca respectivul să fie executat”. El a amintit de „"mbrățișările și pupăturile” dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

"Îmbățișarea între doi politicieni, chiar membri ai aceluiași partid, trebuie să le dea fiori. Credeți că acolo e o îmbrățișare între doi soți? Nu, îmbrățișarea în politică este un gest sinistru”, a spus jurnalistul.

Citește și: Grindeanu, dezvăluiri explozive despre OUG 13: 'Am zis că vreau să renunţ'

"Tovarășul prim-secretar a câștigat, toată lumea îl felicită, toată lumea îl îmbrățișează, e spectacolul pe care îl oferă întotdeauna un partid”, a explicat el.

Cristian Tudor Popescu spune însă că problemele PSD "încep din acest moment”.

"Nu au niciun motiv de fericire pentru că l-au dat jos pe Grindeanu. Acum vor avea mari probleme cu domnul Iohannis, având în vedere prestația în raport cu România și cu interesul național din ultimele zile. Domnul Dragnea cu acea afirmație, domnul Grindeanu spunând, iarăși memorabil, că oricine va fi premier nu va putea să-și exercite această funcție câtă vreme îl are în spinare pe domnul Dragnea. Alegătorii au văzut un partid tensionat, condus prin frică și cu șanse reduse să pună un aplicare un program de guvernare benefic pentru români”, a conchis jurnalistul la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.