Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: 'Dacă Dânsa Elena merită 6 ani, Traian Băsescu câți ani de pușcărie ar merita?'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a lansat în cadrul unui editorial publicat pe site-ul Republica.ro, patru întrebări în contextul condamnării pe care a primit-o Elena Udrea.

''1. A fost Elena Udrea, nu președinta, aproape împărăteasa României?

2. Dacă Dânsa Elena merită 6 ani, Traian Băsescu, pentru că a pus-o în scaune din toate pozițiile, câți ani de pușcărie ar merita?

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

3. Cui credeți, stimați Republicani, că i-ar sta bine după gratii alături de Dânsa Elena?

4. La răcoare, sunteți de părere că Dânsa își va aprofunda legătura cu Dumnezeu începută la Cluj, astfel încât, peste 100 de ani, măicuța Elena va fi făcută sfântă de BOR?'', a scris Cristian Tudor Popescu.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute". Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă.

Citește și: STUDIU Creierul crește dacă mâncăm fructe

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au condamnat-o, marţi, pe Elena Udrea pentru trei infracţiuni de luare de mită la cinci, patru şi respectiv şase ani de închisoare, iar pentru abuz în serviciu, fostul ministru al Turismului a primit o condamnare tot de şase ani de închisoare, pedepsele fiind contopite, în final instanţa dispunând şase ani de închisoare cu executare pentru Elena Udrea. Aceasta a fost achitată pentru infracţiunea de tentativă de folosire de declaraţii false sau incomplete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.