Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce se laudă Dacian Cioloș: 'Am scos la lumină lucruri ascunse'

facebook.com
Dacian Ciolos

Premierul Dacian Cioloş a făcut, miercuri, un bilanţ al Cabinetului său, precizând că a fost „o formulă excepţională" a acestei guvernări, care a beneficiat „de o susţinere politică relativ volatilă în Parlament, ceea a îngreunat luarea unor decizii”. 

„Este ultima mea declaratie in calitate de prim-ministru. Acest Guvern a aparut intr-un context exceptional. Am avut o sustinere politica volatila in Parlament, asteptarile au fost foarte mari. Inca de la inceputul guvernarii au iesit la iveala probleme ascunse de ani, care nu au fost abordate frontal atunci cand a trebuit. De pilda, crizele de la Sanatate legate de biocide sau de pretul medicamentelor, problema doctoratelor la Educatie, problema salarizarii, cele legate de somajul cronic in anumite zone din Romania, problema combaterii taierilor ilegale a padurilor. Cu atatea probleme, nu aveam cum sa ne limitam la gestionarea treburilor curente, asa ca a trebuit sa incepem anumite reforme.”, a declarat Dacian Ciolos, la Palatul Victoria.

Ministrul Educației, veste proastă pentru șefa DNA: Teza lui Kovesi trebuie reanalizată

Premierul tehnocrat a făcut referire la câteva dintre rezultatele guvernării sale.

„La votul de investire am spus că vom incerca o altă abordarea a guvernarii. Am transparentizat deciziile. Am creat noi platforme de consultare politica, am declansat un proces de debirocratizare. Ne-am asumat organizarea unor alegeri locale si parlamentare corecte”, a spus Dacian Cioloș, miercuri, la Palatul Victoria.

„Am folosit pentru prima data sistemul de control impotriva votului multiplu si cel de supraveghere video a numararii voturilor”, a completat el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.