Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum fură oamenii angajați de Olguța Vasilescu bordurile pe care trebuiau să le monteze

Furtul de borduri este sport local în Craiova. Că le fură exact oamenii care le montează, este o informație relativ nouă. Trei persoane care au fost surprinse încărcând în portbagajul unei mașini mai multe borduri au fost identificate și au ajuns la sediul Inspectoratul Poliției Craiova. Interesant este că ei au fost prinși în flagrant și fotografiați de deputatul Florentin Gust, candidat la primăria orașului. Gust a fost și cel care a sunat la 112 și a înlesnit prinderea infractorilor. Nu mică a fost mirarea agenților când au aflat că unul dintre hoți lucra la firma contractată de primărie pentru a monta bordurile.

“Asta se întâmpla acum 30 de minute în cartierul Romanești.
Câțiva băieţi s-au gândit să fure şi ei câteva borduri, dacă tot este borduriada în floare. Acum în prag de campanie punem borduri pe ultima sută de metri!
Asta înseamnă să ai o Primărie care nu are răspundere şi încerci să arunci borduri prin toată Craiova, că na, să zică lumea că se face”, a spus deputatul Florentin Gust pe Facebook.

Florentin Gust este principalul contracandidat al primarului în funcție, Olguța Vasilescu. Actualul edil a făcut astăzi o nouă vizită la DNA în care a fost înștiințată în legătură cu extinderea urmăririi penale în dosarul de luare de mită (4 infracțiuni) în care este cercetată. Olguţa și-ar fi folosit folosirea autoritatea sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracțiuni) și spălare de bani. Lia Olguța Vasilescu, direct sau prin intermediari, beneficiind de ajutorul celorlalți inculpați, a solicitat oamenilor de afaceri care aveau în derulare contracte cu Primăria Craiova să efectueze sponsorizări către o asociație în vederea efectuării unor lucrări de reabilitare a fațadelor unor clădiri din municipiu,

În schimb, candidatul Partidului Social Românesc la primăria Craiova pare chiar opusul acesteia. S-a făcut remarcat printre craioveni cu inițiativa Autostrada Oltenia, un popular proiect prin care a mobilizat lunar mii de oameni să facă lanțuri umane în semn de protest pentru construcția unui drum vital pentru regiune. În plus, chiar înainte de alegeri, Gust a reușit să treacă de Camera Deputaților proiectul de lege care prevede înființarea unei creșe la 15.000 de locuitori. Tot el a demarat în Craiova proiectul care prevede înființarea unei piețe agroalimentare la 20.000 de locuitori, inițiativă menită să protejeze producătorii autohtoni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.