Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum răspunde Sorin Grindeanu pericolului remanierii: 'Nu se face la televizor'

Cotidianul
Grindeanu

În ultima perioadă s-a speculat faptul că guvernul Sorin Grindeanu ar putea fi dărâmat sau că mai mulţi miniştri vor fi remaniaţi. Sorin Grindeanu spune că totul merge bine. Mai mult, premierul nu e de acord cu discuţiile din spaţiul public şi spune că Executivul său se mişcă foarte bine.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor

"E foarte bine că se clarifică lucrurile din punct de vedere al evaluărilor. Această evaluare a fost constantă, nu doar acum. Suntem într-o direcţie bună. Nu o spunem noi, ci Eurostatul. Asta arată că măsurile luate de acest Guvern îşi văd rezultatele. E meritul unei echipe. Efectele se văd în creşterea economică.

Eu nu intru în aceste replici şi nu dau replici la unii şi la alţii. Liviu Dragnea a cerut ca astfel de discuţii să înceteze. E un gest înţelept. Discuţiile acestea puteau să facă rău. Sunt de acord total cu ce a spus domnul preşedinte. O remaniere făcută la TV pune presiune din punctul meu de vedere. Miniştrii sunt puşi într-o situaţie de incertitudine. Aşa ei nu mai sunt ascultaţi. Cine ar vrea să se alăture echipei nu mai are nicio certitudine", a spus Grindeanu.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

Acesta a explicat de ce nu a fost în Parlament când s-a votat legea salarizării. " Eu nu sunt deputat şi nici senator, dar votam legea salarizării cu două mâini. Faptul că legea salarizării s-a votat şi s-a aşezat cum trebuie, e foarte bine. Cunosc legea salarizării în mare parte. Legea salarizării este foarte importantă, nu are legătură cu Guvernul Grindeanu, Guvernul Cioloş sau orice alt guvern vine.

Citeşte şi: Al Jazeera a fost ATACATĂ CIBERNETIC: Ce se întâmplă cu cea mai bună televiziune asiatică

Poate nu şi-a mai adus aminte domnul Tăriceanu. Noi am decis de la Sinaia să mergem cu legea salarizării în Parlament. Toţi miniştrii care au lucrat la această lege, au contribuit. Inclusiv avizul Guvernului a fost unul pozitiv. Eu nu fac remanieri la televizor. Aşa a fost schimbarea şi de acum trei luni. Actul de demisie în al al Liei Olguţa Vasilescu e un act de responsabilitate. Nu ştiu dacă mai sunt şi alţi miniştri în acestă postură.", a mai spus Grindeanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.