Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: Cei de la Steaua dacă vor face două echipe chiar amândouă pot să câştige campionatul

www.gsp.ro
Dan Petrescu Cosmin Contra

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a XI-a a Ligii I, FCSB, are lotul cel mai valoros şi ar putea să câştige titlul şi dacă ar forma două echipe. "FCSB are lotul cel mai valoros, cei mai mulţi bani investiţi, cei mai buni jucători, ultimele două campioane adunate într-o echipă, plus Pintilii, plus Planici, plus Niţă, în opinia mea ei sunt mai în formă ca să câştige campionatul şi numai ei pot pierde campionatul. Cred că dacă vor face două echipe chiar amândouă pot să câştige campionatul. Steaua are cel mai bun lot de la era de când au jucat cu Chelsea şi când a eliminat-o pe Ajax. Numai ei pot să piardă acest campionat. Poate chiar e mai puternic. Are conducător foarte bun, un antrenor tânăr, cunosc foarte bine fotbalul jucătorii, au ales foarte bine, au dubluri pe posturi", a spus Dan Petrescu.

El a precizat că jocul cu FCSB este unul special."E un meci special pentru mine. Nu cred că e aşa important pentru clasament, e un meci important pentru fanii noştri şi sunt foarte fericit că s-au vândut toate biletele. Cred că nici dacă venea Bayern Munchen sau Barcelona nu s-ar fi umplut stadionul. Dar Steaua unde joacă atrage foarte mulţi fani".

Petrescu speră ca jucătorii săi să aibă o prestaţie bună fără el pe bancă. Tehnicianul este suspendat pentru partida cu FCSB: "Sper să nu conteze absenţa mea pentru că la ultimul meci echipa a jucat foarte bine şi fără mine pe bancă. Sunt puţin îngrijorat, dar sper să nu se simtă şi echipa să facă tot aşa un joc bun şi să avem un rezultat pozitiv".

Dan Petrescu este de părere că şansele celor două echipe sunt egale. "În contextul unui meci în care e posibil orice şansele sunt egale". CFR Cluj şi FCSB se vor întâlni, joi, de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.