Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Borrelli, Copreședintele Mișcarea de 5 Stele, susține Noua Românie - VIDEO

Sebastian Popescu

Europarlamentarul David Borrelli, Copreședinte al Mișcării de 5 Stele, partidul fenomen care a revoluționat scena politică din Italia și Europa, a transmis un mesaj video de susținere pentru Partidul Noua Românie.

Mișcarea de 5 Stele din Italia susține Partidul Noua Românie în campania electorală pentru parlamentare.

La trei zile de la întrevederea oficială cu Președintele PNR, Sebastian Popescu la Parlamentul European de la Bruxelles, europarlamentarul David Borrelli a înregistrat un mesaj video de susținere pentru Noua Românie.

Copreședintele Mișcării de 5 Stele a dorit ca prin intermediul mesajului video să ajute PNR în campania electorală pentru parlamentare.

Sebastian Popescu, Președintele Partidului Noua Românie mulțumeste Copreședintelui David Borrelli pentru ajutorul oferit în campania electorală.

”Îi mulțumesc sincer lui David Borrelli pentru mesajul video de susținere pentru Noua Românie. Este un gest extrem de frumos care denotă faptul că Mișcarea de 5 Stele susține cu adevărat Noua Românie în prima campanie electorală la care participă. Sper ca românii să aprecieze faptul că cel mai mare partid din Italia, fondat de tineri care nu au mai făcut poltică, susține un proiect identic în România”, a declarat Sebastian Popescu.

Partidul Noua Românie, înființat pe 17 iunie 2015, participă pentru prima dată într-o competiție electorală.

PNR a reușit să valideze liste de candidați doar în cinci județe: Neamț, Timiș, Satu Mare, Gorj și Vâlcea. Drept urmare, doar românii care locuiesc în cele cinci județe pot să voteze cu Noua Românie.

Ca să putem accede în Parlamentul României și acolo să ne luptăm pentru interesele românilor, trebuie să acumulăm minim 20% în cel puțin patru județe.


COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.