Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie RADICALĂ a unui politician după o GAFĂ COLOSALĂ

Aurelian Pavelescu

Un politician a luat o decizie radicală după ce a făcut o gafă colosală. A postat pe facebook un mesaj în care spunea că nu e de acord cu decretarea a trei zile de doliu național după tragedia din Clubul Colectiv.

Citește și: Mărturie din clubul GROAZEI a unui supravieţuitor. 'Am fost în INFERN'

Aurelian Pavelescu, președintele PNTCD, și-a șters contul luni, după postare. Politicianul a criticat decizia Guvernului de a decreta trei zile de doliu național după incendiul de la clubul Colectiv, în care 30 de oameni și-au pierdut viața, iar alți circa 140 sunt internați în spital, unii dintre ei în stare foarte gravă.

Citeşte şi: Patron Expirat: Am pus viata a mii de oameni in pericol. Clubul se inchide

„Doliu national nu este justificat. Accidentul de la Clubul bucureștean, la un spectacol. Chiar dacă îi voi supăra pe mulți, afectați de tragedie în mod sincer, vreau, la rândul meu, să fiu sincer, ca un semn de respect pentru voi. Decretarea de doliu național de către guvern, la cererea președintelui României, nu este justificată. Doliul național se decretează atunci când se consemnează, solemn, o tragedie sau act de eroism pentru țară, popor, națiune, umanitate. Aici nu a fost vorba despre așa ceva. A fost vorba despre un accident, cauzat, desigur, de un șir de erori, chiar încălcări legale", spunea Pavelescu în postare.

Citeşte şi: Mărturia REVOLTĂTOARE a unei supravieţuitoare de la Colectiv: Cei de la 112 NU ne-au crezut

Narcisa Iorga, fostă membră CNA, l-a taxat imediat pe Pavelescu. "Ce facem însă dacă Aurelian Pavelescu a dispărut de pe Facebook, dar va rămâne în politică? Vom uita cum și-a dat arama pe față? Nu avem acest drept și cred că avem obligația de a scoate astfel de oameni din viața politică. Ștampila PNȚCD e în buzunarul lui, dar ștampila pentru Parlament e în mâna noastră”, a scris Narcisa Iorga pe facebook.

Vezi şi: Mărturia unei asistente care a ajuns să salveze vieți în clubul GROAZEI: AM VĂZUT IADUL!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.