Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISII în partidul lui Traian Băsescu: Ce șefi au plecat

basescu

Demisii în lanț în partidul lui Traian Băsescu! Preşedintele Mişcării Populare (MP) Slatina, profesorul Victor Iacobescu, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că demisionează din acest partid.

Au mai anunţat că pleacă din partid vicepreşedintele MP Slatina, Ionuţ Comănescu, şi vicepreşedintele organizaţiei de tineret a MP Olt, Elena Ene.

Citește și: Klaus Iohannis a transmis cerere de urmărire penală pentru un fost ministru de Interne

'Pentru mine, se încheie o etapă în care am crezut. (...) În urma ultimelor evenimente, a demisiei d-lui preşedinte Marian Vasile, am aşteptat să văd ce se doreşte la Olt, la Slatina, de noua conducere. Nu am fost contactat, nu am fost sunat (...) să stabilim obiectivele pentru acest an, pentru a câştiga alegerile. Astfel, am înţeles că prezenţa mea nu mai este dorită în acest partid. Decât să fiu unul dintre cei care nu îşi găsesc locul, rostul în acest partid, prefer - şi am luat decizia- ca, începând azi, să nu mai fac parte din Mişcarea Populară', a spus Victor Iacobescu.

În opinia acestuia, modul de a face politică al noii conduceri a Mişcării Populare Olt va conduce partidul la eşec la alegerile locale.

Citește și: Klaus Iohannis taie în carne vie în MAI: Pe cine a demis președintele

Victor Iacobescu, profesor de limba şi literatura română la un colegiu din Slatina şi fost inspector şcolar, consideră că el ar fi putut câştiga fotoliul de primar al municipiului Slatina dacă partidul i-ar fi aplicat proiectele şi ideile. Anul trecut, fostul preşedinte al Mişcării Populare Olt, Marian Vasile, care a demisionat din funcţiile de conducere din partid în urmă cu două săptămâni, a anunţat că Victor Iacobescu va fi candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Slatina.

Iacobescu a subliniat că deocamdată nu pleacă la alt partid şi că nu renunţă la ideea de a candida pentru Primăria Slatina.

Citește și: Vestea cea mare a venit pentru Victor Ponta: Decizia judecătorilor

'Începând de astăzi, nu mai sunt membru Mişcarea Populară. Nu mai sunt membru deloc, nici la Slatina nici la Olt. (...) Nu pot să neg că am fost contactat de alte partide. Deocamdată drumul meu este independent. Oamenii care au crezut în mine mă fac să merg mai departe. Rămân în cursa pentru Primăria Slatina. Deocamdată independent', a precizat Victor Iacobescu.

Citește și: Propunerea care va revoluționa șoferia în România: Ce vor să facă niște parlamentari

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.