Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Despre cum m-au pus pe mine Serviciile să-l atac pe Klaus Iohannis!”

Iohannis

Cristian Diaconescu, MRU, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Călin Popescu Tăriceanu, Ioan Ghișe sunt câțiva dintre ei. Dreapta naște pasiuni puternice între susținătorii săi, în timp ce stânga, răspunde cu un singur candidat, Victor Ponta.

Supărat din cauza unor replici ale Alinei Mungiu Pippidi, analistul Ion Cristoiu îi răspunde dur pe blogul personal.

”Pozată cu mîna la falcă, de parcă ar suferi de măsele, Alina Mungiu Pippidi, cu care mă aflu în război de pe vremea cînd nefericitul Emil Constantinescu a pus-o șefă la TVR, spre spaima liftului care trebuia s-o urce în fiecare dimineață fără a primi pentru asta supliment de salariu, publică în ziarul arestatului Dan Adamescu ceva care se vrea un text, dar care nu e, ca de obicei, decît expresia frustrării că  bărbații trec pe lîngă ea întorcînd capul într-altă parte.

Am avut și am obiecții în privința lui Klaus Iohannis, toate izvorîte din felul jegos în care l-a lucrat pe Crin Antonescu. Distinsa cu doi pp în nume, s-o credem noi dublă în ceea ce începe cu p, găsește următoarea explicație faptului că nu cad în fund de admirație la ivirea Neamțului dîmbovițat: „Mai văd și pe dl Cataramă, reactivat de servicii la fiecare alegeri, atacînd pe Iohannis, pe dl. Cristoiu la fel, și îmi e destul, că de douăzeci de ani acești indicatori nu greșesc, dacă sînt ei puși să atace pe unul, acela e pericolul real. ”

Care va să zică, m-au pus serviciile să-l atac pe Klaus Iohannis, semn că Neamțul e „pericolul real”, pentru că de douăzeci de ani, pe cine atac eu (inclusiv pe Alina Mungiu Pippidi), e tot ce are mai valoros națiunea. Măi, să fie!

În final, Alina Mungiu-Pippidi ne ordonă „încolonarea în spatele lui Iohannis”. Dacă aș fi de la Servicii, aș zice: - Să trăiți, am înțeles, tovarășă căpitan!”, a scris Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.