Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE: Un europarlamentar a cerut GRAŢIEREA lui Dan Voiculescu

voiculescu

Premierului Dacian Cioloş i s-ar fi cerut să susţină graţierea omului de afaceri Dan Voiculescu. Solicitarea ar fi fost făcută de eurodeputata Norica Nicolai, potrivit europarlamentarului Cristian Preda.

Cristian Preda a povestit pe Facebook cum a încercat Norica Nicolai să-l determine pe prim-ministrul Cioloş să susţină o graţiere a condamnatului Dan Voiculescu.

"A cerut grațiere (deși nu premierul are atribuția) și Norica Nicolai, la ultima întâlnire a lui Cioloș cu deputații europeni", a comentat Preda, pe Facebook, potrivit evz.ro.

Cristian Preda a spus că Dacian Cioloş nu a făcut publică întâlnirea cu europarlamentarii. "Am întrebat-o atunci direct pe liberala Norica dacă îl are în vedere pe Voiculescu și a zis, fără să clipească, da", a susţinut Preda.

Întâlnirea premierului Dacian Cioloş cu europarlamentarii români s-a desfăşurat la 16 februarie. După discuţii, Cioloş a spus presei că le-a propus europarlamentarilor români să aibă întâlniri lunare la București pentru un schimb de opinii referitor la problemele de pe agenda europeană.

Norica Nicolae a fost aleasă europarlamentar din partea PNL, însă a fost exclusă din partid după ce a refuzat să părăsească grupul ALDE din PE şi să se alăture PPE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.