Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri bombă de la Ministerul de Externe: Câţi bani s-au cheltuit pentru bloggeri

whitworthadultprogramme.wordpress.com
dezvaluiri

Ies la iveală dezvăluiri incredibile de la Ministerul Afacerilor Externe, devoalări despre bani extrem de mulţi cheltuiţi de aceasta instituţie şi nu numai. Jurnalistul Costi Rogozanu de la voxpublica.realitatea.net a adresat mai multe întrebări cheie unor instituţii extrem de importante pentru statul român.

“Pe cine din societatea civilă au cheltuit banii MAE, Ministerul Fondurilor Europene și SIE?”, a fost întrebarea publicistului, iar răspunsurile au fost extrem de interesante.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

"Proiecte finanțate de MAE în anul 2016 și implementate de UNDP (Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare), de exemplu. Observ că, și în anul tehnocrației, think tank-ul în care a fost și Cristi Ghinea, dar din care s-a retras ca să intre în politică, a continuat să performeze serios (CRPE a luat 112 000 de dolari, peste 10% din fonduri). Republica Moldova continuă să fie un bun pretext pentru tras bani publici spre thinktankuri românești; dar și Georgia pare a fi ”strategică”.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

SIE mi-a răspuns în primă fază cu o lecție de publicitate, cum că blogării au fost cooptați într-o campanie de angajare SIE pentru că e trendy așa. Eu, venind din peșteră, am mai întrebat o dată cât a costat, că de blablauri 2.0 sunt sătul. Costul total pentru toate serviciile aferente campaniei, inclusiv bugetul de media, a fost de 70.715 lei+TVA.

Citeşte şi: Traian Băsescu se va înfuria: Cu cine a înlocuit-o Syda pe EBA / FOTO

Să mai spunem atât: o campanie de angajare la servicii e un succes garantat oricând. Am văzut cozi la SRI. Sunt probabil și la SIE. E de ajuns un anunț. SIE a vrut să țintească și comunități virtuale. Și acolo era de ajuns un anunț, dar ei s-au simțit ”moderni” să o ardă cu niște blogări. Din păcate, o mare parte din romanian dream printre tineri se definește printr-un salariu bun într-un serviciu secret. Și cine ar putea să-i acuze, piața munci private fiind praf. Am cerut și de la fonduri europene o listă cu ONG-uri și specialiști colaboratori. Asociația pentru implementarea Democrației a luat mai bine de jumătate din fonduri. Această organizație e campioană la atras bani publici, europeni sau nu", a mai spus Cristi Rogozanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.