Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dilemele lui Mazăre: ”Pe Kovesi cine o anchetează?”

radu mazare

Primarul Constanței, care a stat și el o noapte în arestul Poliției Bucureștiului la cererea procurorilor DNA, a ieșit la atac!

Radu Mazăre cere ca Livia Stanciu, președintele ÎCCJ, și Laura Codruța Kovesi, procuror șef al DNA, să fie anchetate după ce Bercea Mondial le-a acuzat că ar fi fost mituite ca să îl elibereze din pușcărie.

”Dacă banii au ajuns la Kovesi, cine o anchetează? Dacă ea e acuzată, mai poate conduce Parchetul care o anchetează? Cum mă mai duc eu la DNA sau la ÎCCJ prezidată de Livia Stanciu când o să fiu judecat de oamenii puși în funcție de Traian Băsescu și care sunt acuzați de luare de mită? Cine se sesizează de presupusa mită luată de Kovesi și Livia Stanciu?”, a spus Mazăre la românia tv.

Citește și:

VIDEO Dovada că Mircea Băsescu ar fi cerut bani pentru libertatea lui Bercea Mondialul Bercea din duba: E implicata si Kovesi si Livia Stanciu M.Basescu, PRIMA DECLARATIE dupa difuzarea inregistrarilor compromitatoare/ DOCUMENT Basescu, PRIMA DECLARATIE in scandalul fratelui sau-Bercea Mondial Basescu: Il acuz pe fratele meu pentru anturaj. E responsabil pentru faptele lui M. Băsescu: Am vorbit cu fratele meu, e foarte supărat REACTIA lui Ponta la inregistrarile cu M. Basescu: Orice președinte ar demisiona! Vasile Dancu, despre efectul inregistrarilor cu Mircea Basescu Marius Pieleanu: Exista posibilitatea ca Mircea Basescu sa fi blufat Mircea Basescu, citat la DNA ca suspect Antonescu, şocat de servicii. Demisia lui Băsescu ar fi un gest firesc Vasile Blaga: Nu am nici o legatura cu Bercea si familia lui CTP: Pentru Traian Băsescu nu mai există viață politică

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.