Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA i-a interzis lui Sebastian Ghiță să vorbească cu 1.112 persoane

digi24.ro
sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiță spune că în dosarele lui nu are voie să vorbească cu un număr de 1.112 persoane. "Am ajuns la 1.112 persoane cu care nu am voie să vorbesc.... Mâine merg la înalta cu Curte, și nu sunt dispus să fac mai multă politică decât este cazul. Dar persoanele care au venit cu denunțuri, persoane care au devenit denunțători de profesie, cu câte cinci dosare... Sunt denunțuri și documente strânse după aceste denunțuri. Dar acestea nu sunt lucruri speciale. Sunt lucruri normale, spre exemplu: a vândut o casă și ăla vine și denunțătorul a zis, domne, nu s-a plătit. Șeful și cel care coordonează dosarele este procororul. În fiecare dosar este câte un procuror.

S-au trezit cu denunțătorii la poartă. De-a lungul anului, apar câte 70 de denunțători. Sau este pus să-și aducă aminte. Dacă denunțătorii nu se gândesc un an, nu se gândesc 3 ani... Dar revine. Am pe un denunțător care după 5 ani, și-a adus aminte că o mașină cu care eu merg des a fost prinsă de radar cu viteză mare.

Citește și: Victor Ponta vorbește despre 'combinagii' de la PNL: Ce detalii oferă deputatul

Nici nu vreau să ne dăm după deget. Nu este o chestiune normală, este o chestiune pe care o acuzăm mulți dintre cetățeni, această utilizare a denunțătorilor de profesie. Știm de ce o fac, pentru a-și ușura pedeptele lor. Problema e că uneori ei exagerează. Și nemulțumirea de multe ori vine din invențiile pe care aceștia le-au denunțat. pentru că lucrurile care s-au întâmplat se spun așa cum vrea procurorul.

Și astfel o simplă chestiune, o simplă vânzare sau cumpărare de teren devine mită. Dar vânzătorul sau cumpărătorul nu știu asta.", a spus Sebastian Ghiță la B1 TV.

Citește și: Ea e fiica de 40 de ani a lui Ilie Năstase: Iată cum arată

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.