Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu la Antena 1: Un jurnalist român a murit după mai multe zile de comă profundă

intact

Doliu în Turstul Intact! Unul dintre jurnaliștii angajați la școala Intact Media Academy, Ferenc Vasas, unul dintre cei mai iubiţi profesori de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) din cadrul Universităţii Bucureşti, a murit joi, la 73 de ani, au anunţat pentru Gândul reprezentanţi ai Facultăţii. El se afla de mai multe zile în comă profundă.

Ferenc Vasas, cu o carieră de 40 de ani în presa scrisă şi audiovizuală, timp în care a fost, pe rând, colaborator în presa locală, redactor şi apoi redactor-şef (inclusiv al departamentului de ştiri locale al TVR), a fost coautor al primului manual de jurnalism din România, dar şi profesor la Universitatea ''Lucian Blaga'' din Sibiu, la Universitatea Româno-Canadiană din Braşov, la FJSC şi la Centrul pentru Jurnalism Independent.

Născut în 1942, la Sfântu Gheorghe, Ferenc Vasas a absolvit Institutul de limbi şi literaturi străine din cadrul Universităţii Bucureşti, promoţia 1966, apoi a studiat jurnalismul într-un curs postuniversitar, între 1970 şi 1971.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.