Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a anunţat că face parte din grupul de prietenie cu Brazilia de când a intrat în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea iccj

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că face parte din grupul de prietenie cu Brazilia de când a intrat în Parlament. "La mine nu e o noutate. Eu sunt în grupul de prietenie cu Brazilia cred că de când am intrat în Parlament, din mandatul trecut. Nu e nimic nou. Pot să glumesc, nu? Am rămas acolo ca să folosesc acest grup de prietenie poate îmi găsesc plantaţiile, ce mai am pe acolo. Dincolo de glumă, între România şi Brazilia există un potenţial foarte mare de dezvoltare a relaţiilor economice. Sunt multe ţări care au relaţii bune cu Brazilia, România, din păcate, nu le exploatează", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat de ce a ales să facă parte din grupul parlamentar pentru prietenie cu ţara sud-americană.

Dragnea a precizat că mai face parte şi din grupurile de prietenie cu Israel şi Statele Unite. "Eu am făcut un set de acţiuni, de exemplu cu Israelul, urmează să avem o întâlnire pe nişte obiective foarte clare la care se lucrează în domeniile sănătăţii, cercetării medicale, energiei şi IT. Cu Statele Unite, la fel, se lucrează. Încercăm acum cu cei din grupul de prietenie cu Brazilia şi aici să punem substanţă pe aceste relaţii. Bănuiesc că şi colegii mei din celelalte grupuri de prietenie gândesc aşa", a menţionat el, conform Agerpres.

Întrebat dacă este posibil ca preşedintele SUA, Donald Trump, să viziteze România, Dragnea a spus că el crede că acesta va veni în ţara noastră. "Nu ştiu exact când, dar va veni, pentru că România este un partener extrem de important pentru SUA şi preşedintele Trump ştie asta", a arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.