Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea spune că nu ar vota-o în Parlament pe Shhaideh pentru şefia Curţii de Conturi, pentru că trebuie să rămână în guvern

agerpres.ro
sevil shhaideh

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat marţi că nu ar vota-o în Parlament pe Sevil Shhaideh pentru şefia Curţii de Conturi, pentru că aceasta trebuie să rămână în guvern şi consideră, totodată, că ministrul Dezvoltării nici nu ar dori această funcţie.

Dragnea a negat că Shhaideh ar fi o propunere din partea PSD pentru Curtea de Conturi, aşa cum s-a vehiculat în presă. "Nu. Din partea partidului nu (n.r - nu e propunere) şi eu în Parlament nu aş vota-o, dintr-un motiv foarte simplu: trebuie să rămână în guvern. Şi vă spun foarte sigur că Sevil Shhaideh nu are acest gând. De unde a apărut această informaţie? Şi cu ce scop? Până în 2011 se făceau în Parlament negocieri politice, erau nişte cutume pe care le-a rupt PDL la vremea aia. (...) Cine vrea să-şi depună documentele pentru Curtea de Conturi - sunt 6 posturi acolo - îi invit să le depună la Parlament, parlamentarii îi vor audia în comisii şi îi vor vota. Deci, nu vreau să fac negocieri politice, le-am spus-o colegilor mei", a afirmat liderul PSD la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.