Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea intervine în scandalul momentului: Dragnea ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul

udrea 2

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, că nu ar miza pe preşedintele PSD Liviu Dragnea în confruntarea cu premierul Mihai Tudose, susţinând că liderul PSD "ne-a obişnuit cu laşităţile şi încercările de a se înţelege cu sistemul". 

Prezentă la Curtea de Apel Bucureşti, unde s-a desfăşurat un nou termen în dosarul în care este judecată pentru finanţarea campaniei electorale din 2009, Udrea a fost întrebată de jurnalişti pe cine mizează în confruntarea Dragnea-Tudose.

Dacian Cioloș, acuzat de Ponta că ar fi purtat negocieri cu Dragnea pentru funcția de premier


"Dacă nu aş fi fost colegă de Parlament cu domnul Tudose şi nu l-aş fi cunoscut la un moment dat în calitate de deputat de Brăila, prin 2009, v-aş fi întrebat: cine este domnul Tudose? Nu aş miza foarte tare nici pe Dragnea, pentru că ne-a obişnuit cu laşităţile şi încercările de a se înţelege cu sistemul. Îl mai păcăleşte sistemul că îl lasă în pace şi să nu încerce să schimbe legile Justiţiei. Domnul Dragnea se lasă păcălit şi face ce i se spune (...) Atât de multă laşitate este ceea ce face domnul Dragnea, nu că alţii ar fi mai viteji pe scena politică, că nu m-aş aventura azi să spun cine este câştigător. Dragnea pune premierii care i se cer. I s-a cerut să îl pună pe Grindeanu, alt nimeni în politică. Înţeleg că i-a cerut să pună noua Securitate, prin domnul Klaus Iohannis", a replicat Udrea, potrivit agerpres.ro.

Pe de altă parte, Udrea a fost întrebată cum l-ar descrie pe Dinu Pescariu, cel care a făcut denunţuri la DNA. 

"Îl descriu ca fiind o mare lichea", a răspuns Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.