Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopul homosexual al Huşilor 'a fugit din ţară'. A fost surprins la aeroport/ FOTO

episcopul husilor

Episcopul Corneliu al Huşilor, ierarh care face obiectul unei anchete în Biserica Ortodoxă Română după apariţia unor înregistrări video în care acesta ar întreţine relaţii sexuale cu un alt bărbat, a fost suprins sâmbătă, înainte de ora 16.00, pe aeroportul din Iaşi.

Publicaţia vremeanoua.ro publică imagini cu episcopul la aeroport, susţinând că acesta s-a îmbarcat într-o aeronavă cu destinaţia Viena.Corneliu Onila, episcopul Huşilor, este îmbrăcat în straie monahale negre, cu capul gol, este însoţit de fratele său, Florin, dar şi de unul dintre consilierii săi de la Eparhie, preotul Iorest.

Vezi şi: Un preot devoalează metodele episcopului homosexual: 'Lucra profesionist. Dacă pică Corneliu, vor pica și alții'

În ziua de 21 iulie 2017, a avut loc, la reședința mitropolitană din Iași, Sinodul mitropolitan al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, la care au participat toți membrii acestui for bisericesc.

În cadrul acestei întruniri s-a discutat din nou situația creată în jurul acuzațiilor aduse Episcopului Corneliu de Huși, cu referire la presupuse abateri de natură morală. Ca rezultat al discuțiilor care au avut loc, ierarhii prezenți au solicitat Episcopului Hușilor să nu mai slujească Sfânta Liturghie și celelalte slujbe bisericești, până la proxima ședință a Sfântului Sinod când se va aborda acest subiect.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.