Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost şef în spionajul SUA: 'Furăm datele electronice ale oamenilor şi suntem cei mai buni la asta'

hacker

Generalul (r) Michael Hayden, fostul şef al spionajului american, face lumină în privinţa activităţii NSA în domeniul cibernetic.

"Furam datele in format electronic ale oamenilor. Ca fost sef al agentiei, imi place sa cred ca suntem cei mai buni la asta", a recunoscut Hayden.

Fostul sef al Agentiei Nationale de Securitate (NSA) a mentionat ca aceasta activitate este comuna tuturor guvernelor din lume, tintele fiind simpli indivizi sau alte guverne, potrivit Business24.ro.. El sustine ca, din punct de vedere al sigurantei nationale, atacurile cibernetice declansate de personalul NSA sunt total justificate. "Furam informatii pentru a va tine liberi si pentru a va tine in siguranta", s-a adresat Hayden auditoriului.

"Nu furam informatii care sa imbogateasca pe cineva din Statele Unite. Cred ca doar alte patru tari mai pot afirma acest lucru. In toate se vorbeste engleza", a precizat fostul oficial american, facand referire la grupul celor "Cinci ochi", denumirea sub care este cunoscuta alianta din domeniul securitatii cibernetice dintre SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda si Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.