Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO/ Fosta soţie a lui Condrea trece la DEZVĂLUIRI: Denunţuri, filaje şi nume

laura georgescu condrea

Laura Georgescu, fosta şoţie a Dan Condrea, s-a prezentat joi la Tribunalul Bucureşti, unde cere custodia copilului pe care îl are cu patronul Hexi Pharma. Aceasta a făcut o serie de dezvăluri despre legăturile cu serviciile ale lui Dan Condrea, despre filajele la care a fost supusă, oferind diverse nume din servicii.

Fosta soţie a lui Condrea a oferit o informaţie inedită: ea a fost cea care a sesizat autorităţile cu privire la dezinfectanţii diluaţi, pe 14 septembrie 2015. Ulterior, i-a trimis jurnalistului Cătălin Tolontan documentele scanate. "Am avut o presimţire tot timpul. Am avut o presimţire de cevamult mai sumbru, mai negru. Pur şi simplu am simţit că ceva e rău de tot în neregulă şi am zis de ce să nu declarat tot ce ştiu, dacă tot pun o acţiune pe rol de ce să nu pun toate probele, că poate un judecător sau un procuror vede altfel lucrurile", şi-a motivat femeia gestul.

Laura Georgescu afirmă că are documente despre afacerile ilegale ale lui Condrea, despre liste cu şpăgi oferite unor oameni din partide, unor parlamentari din Comisia de Sănătate, şi despre protecţia din partea serviciilor.

Mai mult, aceasta susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

"Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților", a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, știe detalii.

Potrivit fostei soţii, este exclus ca Dan Condrea să se fi sinucis. Potrivit femeii, Dan Condrea era ofiţer SIE.


Record music with Vocaroo >>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.