Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, amenințată după Scandalul adopțiilor lui Iohannis

firea iohannis

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat că a primit injurii şi ameninţări ca urmare a faptului că a abordat subiectul adopţiilor în care Klaus Iohannis şi soţia sa ar fi fost implicaţi la începutul anilor 1990. Aceste ameninţări arată că problema adopţiilor internaţionale este una sensibilă pentru candidatul ACL, iar lipsa clarificărilor amplifică suspiciunile legate de acest caz.

„Acum două săptămâni am încercat să readuc în atenţia opiniei publice subiectul adopţiilor, în speranţa că românii vor primi un răspuns de la dl. Klaus Iohannis în legătură cu implicarea sa şi a soţiei sale în aceste adopţii cel puţin dubioase. În loc de răspunsuri, au urmat injurii la adresa mea - nu de la domnia sa, ci de la comunicatori ACL - a familiei mele şi a fiului meu. Exact ca în cazul când, în calitate de comunicator al Comisiei Nana, în loc să se răspundă pe fond de către dl. preşedinte, am fost ameninţată că n-o să-mi mai găsesc soţul acasă. Văd că domnul Iohannis îl imită foarte mult pe dl. Băsescu", a declarat Gabriela Firea.
Senatoarea PSD a precizat că a a strâns toate mesajele de ameninţare şi injurioase pe care le-a primit pe diverse suporturi pentru a le transmite avocatului, care urmează să acţioneze în instanţă: „Au fost oameni care consideră că sunt susţinătorii d-lui Iohannis şi cred că îl ajută, dar cred că mai mult îi fac rău. Pentru că în loc să răspundă, au găsit de cuviinţă să-mi atace familia, fiul, pe mine, să profereze ameninţări şi alte lucruri neplăcute”.

Citește și: Gabi Firea, atac incendiar la Iohannis: TRAFIC INTERNAȚIONAL DE COPII

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.