Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Maior a făcut ANUNȚUL: Mihai Tudose, vizită în SUA

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Ambasadorul George Maior a declarat, marți, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, eveniment dedicat mizelor politicii externe a României, că lucrează intens pentru ca premierul Mihai Tudose să fie primit într-o vizită în SUA.

„Va fi o toamnă foarte interesantă.Lucrez intens la o vizită a premierului Mihai Tudose în SUA”, a declarat Maior, spunând că speră să existe şi o vizită a ministrului Apărării în luna septembrie.

„În această lună septembrie vine și ministrul Apărării. Sperăm că și președinții celor două Camere vor avea întâlniri cu omologii lor. Se pregătește cea mai mare misiune economică desfășurată vreodată în România, în octombrie. (...) În primul rând, sunt convins că, în această toamnă, vom avea o vizită a premierului în SUA, care să concretizeze aspectul strategic realizat de vizita președintelui în termeni operaționali, la nivel economic, la nivel de comunicare cu principalii membri ai administrației americane. Alte detalii nu vă pot da, dar se lucrează intens la acest lucru”, a spus George Maior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.