Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest extrem în Parlament: Deputatul Florin Roman a intrat în greva foamei/ VIDEO

greva foamei

Deputatul PNL Florin Roman a intrat în greva foamei la Parlament, luni, 18 septembrie, de la ora 15.00. Acesta s-a instalat pe un scaun în holul de la P1, din faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor, în semn de protest faţă de lipsa de finanţare a Monumentului Unii de la Alba Iulia şi faţă de modificările la legea administraţiei publice locale.

El a spus, referitor la decizia conducerii Camerei Deputaţilor de a nu-i permite să facă greva foamei la P1, în faţa biroului preşedintelui Camerei, că Biroul Permanent nu poate să-i interzică unde să facă greva. El a adăugat că va sta pe un scaun, fiindu-i interzis să se instaleze în alt mod.

Vezi și: Camera Deputaților, lovitură pentru Kovesi și Lazăr: Scrisoare pentru CCR/ DOCUMENT

Roman a susţinut că protestează în acest fel faţă de "lipsa de reacţie" a Guvernului în ceea ce priveşte finanţarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia, dar şi faţă de modificările la legea administraţiei care ar da "privilegii" liderilor UDMR. 

Deputatul liberal a spus că banii pentru Monumentul Unirii de la Alba Iulia ar fi trebuit să fie prevăzuţi în buget, pentru a avea timp ca lucrările să se finalizeze până la Centenarul Marii Uniri, respingând afirmaţiile preşedintelui Camerei Liviu Dragnea potrivit cărora această problemă este rezolvată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.