Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul de la Cluj, executat în PSD: Ioan Rus, pe lista neagră

ioan rus

În PSD începe războiul și nu orice război. Prin partid se spune că cel mai rău dosar este cel făcut de colegii de partid și, din câte se pare, exact aici se joacă totul. ”Colegii” trimit anonime către procurori pentru a-și scoate din joc adversarii din partid.

Primii pe lista neagră par a fi cei din ”Grupul de la Cluj”, condus de experimentatul Ioan Rus. Astfel, dusmanii de moarte din PSD ai „elitistilor” din „Grupul de la Cluj” isi freaca probabil mainile multumiti, sperand ca DNA va avansa cu anchetarea afacerilor cu statul derulate de mai multi miliardari apropiati lui Vasile Dancu si Ioan Rus. In frunte chiar cu ginerele celui din urma, Vasile Puscas, patronul SC Florisal SA, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata salubrizarii din zona de nord – vest a tarii, informează Enațional.

De altfel, desi in ultima vreme si-a extins afacerile si in alte domenii, ginerele ministrului Transporturilor ramane recunoscut drept „regele gunoaielor” din Transilvania.

De la mac, la steroizi

Vasile Puscas jr., ginerele actualului ministru al Transporturilor, este unul dintre norocosii oameni de afaceri care se poate adapa linistit, financiar vorbind, de la robinetul cu bani conectat la bugetul de stat. Iar „juniorul” este nimeni altul decat fiul lui Vasile Puscas senior, cel despre care se spune ca la Revolutie era sa fie linsat de muncitorii de la UNIO Satu Mare, unde detinea functia de sef cu activul de partid. Dupa ce pleaca din tara, Vasile Puscas sr. revine apoi in Romania, numele sau fiind implicat in ceea ce presa vremii a numit dosarul „macul rosu”,  in care era vorba de o ancheta a Politiei Transporturi Satu Mare cu privire la cultivarea de mac opiaceu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.