Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HIM a anunțat că se DESFIINȚEAZĂ după 26 de ani / VIDEO

Membrii formaţiei rock metal HIM au anunţat un turneu de adio care va reprezenta ultimul capitol din istoria de 26 de ani pe scena muzicală a acestei trupe, informează Blabbermouth.com.

''După un sfert de secol în care dragostea şi metalul s-au împletit, simţim că HIM şi-a epuizat cursul nenatural, iar cuvintele de adio trebuie rostite pentru a face loc unor noi peisaje, arome şi sunete încă neexplorate'', a spus liderul trupei şi principalul compozitor, Ville Valo. ''Am completat modelul, am rezolvat puzzle-ul şi am întors cheia. Vă mulţumim'', a mai spus acesta, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCANDALOS Ce a făcut Floricica Dansatoarea la Antena 1: Cheloo a plecat din emisiune și a făcut-o praf pe Delia / VIDEO

Formată în 1991 de Valo, chitaristul Mikko "Linde" Lindström şi basistul Mikko "Migé" Paananen - în prezent alături de Mika "Gas Lipstick" Karppinen - baterie - şi Janne "Burton" Puurtinen - clape - formaţia HIM (His Infernal Majesty) s-a remarcat drept una dintre prezenţele inedite de pe scena rock internaţională. Îmbinând genurile metal, gothic şi hard rock cu versuri profunde, pline de înţelesuri şi emoţie, HIM a oferit lumii o nouă viziune asupra genului de metal, care a devenit cunoscut drept ''Love Metal'' (care este, de altfel, şi titlul celui de-al patrulea album al trupei).

Prin cele opt albume de studio, HIM a cucerit inimile şi minţile fanilor săi din toată lumea, atraşi de stilul irezistibil şi de neimitat, mai arată sursa citată. Sub logo-ul său binecunoscut, ''Heartagram'' - un simbol ce reprezintă întrepătrunderea unei pentagrame cu o inimă, ca juxtapunere a luminii şi întunericului, a răului şi a iubirii prezente în muzica sa, formaţia a umplut sălile de concerte, a ajuns în topurile internaţionale şi a primit numeroase distincţii - cea mai importantă dintre acestea fiind primul disc de aur câştigat de un grup din Finlanda în Statele Unite.

Citește și: S-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni: Ce au făcut două fete / VIDEO

La patru ani după lansarea ultimului album de studio, "Tears On Tape", HIM îşi încheie povestea printr-un turneu de adio, printr-o serie de concerte susţinute în peste zece ţări. Primul spectacol va avea loc la 14 iunie în Spania, apoi membrii formaţiei vor cânta în Portugalia, Finlanda, Rusia, Polonia, Germania, Cehia, Elveţia, Italia, Luxemburg, Olanda, Scoţia şi Marea Britanie, la mijlocul lunii decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.