Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de taină a liderilor PSD în noaptea de Revelion (surse)

psd

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, are termen constituţional de 10 zile, din 30 decembrie 2016, pentru a prezenta lista miniştrilor din viitorul guvern. Deocamdată, nu se cunoaşte cu siguranţă niciun nume de ministru, iar discuţiile din PSD şi ALDE sunt în toi, potrivit unor surse politice.

Vezi şi: Rezultate SONDAJ STIRIPESURSE.RO: Cine este politicianul anului 2016 în România

Conform unor surse citate de Antena 3, liderii PSD s-au întâlnit chiar în noaptea de Revelion, pentru a discuta despre viitorul guvern. Negocierile secrete pentru funcţii ar fi avut drept scop şi eliminarea de pe lista miniştrilor a celor bănuiţi de legături cu serviciile de informaţii, potrivit surse citate.

Vezi şi: Liderul senatorilor PSD anunţă prima mare măsură în Justiţie

Mai mulţi lideri PSD au studii la Academia SRI, ceea ce a făcut ca asupra lor să planeze bănuiala că ar fi colaboratori ai Serviciului Român de Informaţii. Unii dintre social-democraţii care au trecut pe la Academia Naţională de Informaţii sau prin Comisia de control a SRI din Parlament sunt vehiculaţi ca viitori miniştri. Însuşi premierul desemnat bifează ambele "criterii" de bănuială. Fostul preşedinte Traian Băsescu a profitat zilele trecute de această situaţie pentru a pune paie pe foc: "Sunt tare curios dacă după Grindeanu, Dragnea va propti în guvern toată unitatea, adică şi pe domnii Tâlvăr, Tudose, Vlase, Pop", scria Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.