Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, promisiune pentru Republica Moldova

iohannis

România continua sa fie cel mai puternic aliat al Republicii Moldova în ceea ce priveste parcursul european al acesteia, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni.

El a subliniat ca tara noastra sustine integrarea europeana sau traseul european al statelor din Balcanii de Vest, dar si al celor din cadrul Parteneriatului Estic care au semnat acorduri de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana.

'Vom continua sa sprijinim eforturile depuse de Republica Moldova, Georgia si Ucraina pe calea reformelor menite a înscrie aceste state pe un traseu european. România va continua sa fie cel mai puternic aliat în parcursul european al Republicii Moldova. Avem în vedere în egala masura sustinerea ca atare în interiorul UE si în dialogul cu celelalte state membre, dar si sprijinul direct si concret, în plan bilateral, al eforturilor Republicii Moldova în plan intern pentru apropierea de Uniunea Europeana, pâna la integrare', a spus Iohannis, potrivit Agerpres, la Palatul Cotroceni, la întâlnirea cu ambasadorii români acreditati în strainatate.

Presedintele a sustinut ca preconizata revizuire a Politicii Europene de Vecinatate va putea conduce la intensificarea relatiilor Uniunii Europene cu statele din vecinatatea rasariteana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.